Beleid terugbetalen en retourneren van producten | SR Horseproducts

Volg ons op Social Media!

Retourneren & terugbetalen

Hoe werkt het terugsturen van producten?

Zijn de bestelde items niet naar je zin of passen ze niet? Dan is het onder onze voorwaarden mogelijk om ze terug te sturen. Je mag artikelen binnen 14 dagen retour sturen. Op deze pagina vind je ons retourformulier en de bijbehorende instructies. 

Retour instructies

Retour sturen kan binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Er wordt automatisch een account voor je aangemaakt als je een bestelling bij ons plaatst. Hier ontvang je een email van. Wanneer je een item retour wil sturen, dan kun je het item aanmelden voor retourverzending in jouw account. Klik hiervoor op ‘bestellingen’ en meld daar jouw retour aan. 

Je kunt de reden opgeven waarom je het retour wilt sturen en met welke vervoerder je het terug stuurt. De retourzending wordt automatisch bij ons aangemeld. 

Ook mag je onderstaand retourformulier nog printen en invullen. Vul het retourformulier volledig in en stop het vervolgens samen met het ongebruikte product in de originele verpakking in een verzenddoos. Het pakket kun je versturen naar:

SR Horseproducts
t.a.v. Sabrina Kortooms
Gulberg 27
5674 TE Nuenen

Voorwaarden voor terugsturen

Wanneer je een item retour stuurt, dan moet dit binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling gebeuren, ongebruikt en compleet zijn en het artikel moet in de originele verpakking zitten. Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer deze aan bovenstaande voorwaarden voldoen en wanneer het retourformulier is bijgevoegd.

Heb je een bestelling van boven de €100,00 geplaatst en een gratis gift ontvangen? Dan moet de gratis gift terug gestuurd worden als door de retourzending het uiteindelijke aankoopbedrag onder de € 100,00 komt. 

Versturen van de items

Wanneer je je retourpakket klaar hebt gemaakt dan kun je dit versturen vanuit een verzendpunt naar eigen keuze. Bewaar je verzendbewijs goed, want dit is je bewijs dat je een retour hebt verstuurd. Het terugsturen van items is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van retourzendingen die door een beroepsvervoerder aan ons terug worden gestuurd. 

Wanneer wij je retour hebben ontvangen dan verwerken wij deze zo spoedig mogelijk.

Terugbetaling

De kosten voor retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Ook is het terug sturen van items op eigen risico. Mocht een retourzending kwijt raken, ook dan zijn de onderzoekskosten voor jouw eigen rekening. 

Wanneer wij het artikel in nieuwstaat en in de originele verpakking retour hebben ontvangen, dan maken wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen naar je over via het betaalsysteem waarmee je jouw bestelling hebt betaald. Voor retouren van €150,00 of minder dan € 150,00  worden de verzendkosten verrekend. 

25% korting!

Optimaal profiteren van jouw vakantiegeld? Tot 2 juni krijg je 25% korting op het gehele assortiment (m.u.v. de sale en mysteryboxen).

Gebruik de code ‘vakantiegeld2024’ bij het afrekenen.